“ D u r i a t “

Kapal cai mulai jalan.

Meuni waas, lampu listrik hurung cararaang.

Ras inget ka mangsa anu tos kaliwat.

Awewe geulis make baju warna beureum bata,

Imut ngagelenyu bari ngagupayan.

Ti harita mimiti nulis di jero hate, ngancik dijero kalbu.

Mepende hate dugi ka kiwari.

Duh junjunan iraha urang tiasa patepang……?

 

Gilimanuk Ketapang, kaping 14 Mei 2014.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s